Finansiering til bedrift uten sikkerhet

Finansiering bedrift uten sikkerhet
Sjekk hvor mye finansiering du kan få

Finansiering til bedrift uten sikkerhet i form av pant i eiendeler, skaper muligheter i virksomheten.

Usikret bedriftslån

Et usikret bedriftslån krever ingen pant eller sikkerhet. Denne typen lån er vanskelige å få innvilget, fordi det stiller krav til at virksomheten er lønnsom og har god driftshistorikk.

Det finnes allikevel en mulighet til finansiering uten pant. Man kan få innvilget lån mot å stille personlig garanti, dersom man ikke har eiendeler av verdi, eller ikke ønsker pant i driftsutstyr. Vår samarbeidspartner på bedriftsfinansiering, Aprila Bank, har spesialisert seg på å hjelpe små og mellomstore bedrifter til penger på konto.

Finansiering for små og mellomstore bedrifter

Den typiske kunden til denne typen lån er håndverk- eller anleggsfirma som trenger verktøy og utstyr, eller IT-bedrifter uten faste eiendeler. Lånet gis som et rammelån med en forhåndsavtalt sum disponibelt.

Pengene gjøres tilgjengelig på en bankkonto slik at de kan benyttes ved behov. Det smarte med denne løsningen er at man kun låner det beløpet man til en hver tid trenger, og det løper ingen renter på pengene som ikke er tatt ut fra kontoen.

På den måten har man midler tilgjengelig i trange perioder eller når man skal investere i utstyr, samtidig som det ikke er noen kostnader i periodene hvor man ikke har behov for å bruke av dem.

Typiske bruksområder:

  • Investeringer i nye maskiner og utstyr
  • Oppkjøp av mindre bedrifter
  • Likviditet til daglig drift
  • Sikkerhetsbuffer

Regnskapsførsel av denne typen finansiering

Du kan utgiftsføre kostnader ved denne typen finansiering, samtidig som avtalen ikke går inn som en eiendel i balansen. Dermed betaler du ikke bedriftskatt av midlene som står tilgengelige, samtidig som du kan skrive av kostnadene.

Sjekk hvor mye du kan å i finansiering til bedriften, uten sikkerhet i form av pant.

sjekk finansiering

Les også: Hva er likviditet?

  • Fra 199 pr måned

  • Fleksibel nedbetaling

  • Rente fra 0,79%/måned

Sjekk hvor mye du kan få i finansiering

Priseksempel måned: Lånebeløp: 100.000 kroner, varighet 30 dager, månedsrente 0,89%. månedspris: 199 kr/totalt: 101.089 kr​.

*Kassekreditt er et produkt fra Aprila Bank