inkassotjenester
Se hvor mye kassekreditt du kan få

Hvordan få kassekreditt? 

Slik får du kassekreditt som liten eller mellomstor bedrift.

Kassekreditt er et nyttig verktøy for å hele tiden ha tilgang til penger på konto. Dette fungerer egentlig som et rammelån, hvor du får tilgang til en viss sum som du kan bruke av ved behov.

Det kommer en rentekostnad på de pengene du faktisk bruker, som løper til du setter pengene tilbake på kontoen som kassekreditten står på. Pengene du ikke bruker koster heller ingenting, de står bare tilgjengelig.

Det er denne fleksibiliteten som gjør kassekreditten til et nyttig redskap for mange små og mellomstore virksomheter.

Hvordan får du kassekreditt:

Det finnes ulike metoder for å ordne dette. Trykker du på en av knappene på denne siden kommer du til vår samarbeidspartner som spesialiserer seg på kassekreditt til små og medium store bedrifter. Du fyller ut et lite skjema og får svar neste virkedag. Et tilbud på kreditt bruker å være på alt fra 50.000 – 1.000.000 og pengene er tilgjengelige så fort du har akseptert tilbudet.

Det finnes også gjerne muligheter til å søke kassekreditt via regnskapsprogrammene man bruker, eller hos sin egen bank. Dersom du representerer en større virksomhet, bør du kontakte din bankforbindelse. De store bankene er ofte spesialisert på finansieringsløsninger som er skreddersydde for større bedrifter.

Har du en liten eller mellomstor bedrift kan se om det er noen muligheter i regnskapsprogrammet ditt, eller sjekke hva du kan få hos vår samarbeidspartner, Aprila Bank.

Hvem kan få kassekreditt?

Du kan få innvilget kassekreditt selv om du har en liten oppstartsbedrift uten store verdier. Dette løses gjerne ved at man stiller en personlig garanti for kredittbeløpet, slik at banken får en viss sikkerhet. Samarbeidspartneren vår tar ikke pant i bolig og krever ikke sikkerhet i virksomhetens eiendeler, men dette kan variere fra bank til bank. Det er lurt å sjekke hva banken krever av deg før du eventuelt godtar et tilbud.

Dette er vår rolle

Bedriftslaan.no er en nettside som formidler informasjon om finansiering for bedrifter. Vi er ikke en bank, eller finansagent og har ingenting med selve finansieringen å gjøre. Vår rolle er å informere og skape forståelse rundt ulike finansieringsløsninger for små og mellomstore bedrifter. Vi vil i enkelte tilfeller få litt betalt dersom noen søker etter noe, via oss. Dette påvirker ikke tilbudet som gis til deg fra banken, og er en metode for å finansiere driften av denne nettsiden.

Hvordan få kassekreditt? – Nå vet du det.

Søk om kassekreditt

Neste artikkel: Likviditet for bedrifter

  • Fra 199 pr måned

  • Fleksibel nedbetaling

  • Rente fra 0,79%/måned

Se hvor mye du kan få i kassekreditt

Priseksempel måned: Lånebeløp: 100.000 kroner, varighet 30 dager, månedsrente 0,89%. månedspris: 199 kr/totalt: 101.089 kr​.

*Kassekreditt er et produkt fra Aprila Bank