inkassotjenester
Se hvor mye kassekreditt du kan få

Kassekreditt til firma

En kassekreditt gir ditt firma et rammelån som ikke koster noe når det ikke brukes.

For et firma er penger på konto det viktigste verktøyet for å holde hjulene i gang. De aller fleste firmaer har perioder hvor det ikke er nok på konto til å dekke alle utgifter. Dette kan skyldes forfall på offentlige avgifter, eller at man har behov for nytt utstyr i starten av et prosjekt.

En kassekreditt fungerer som et flexilån hvor en avtalt sum står tilgjengelig på konto, til enhver tid. Når du ikke behøver pengene, står de bare der på vent.

Vår samarbeidspartner Aprila Bank, har spesialisert seg på finansiering til små og mellomstore bedrifter. De har laget en løsning hvor man ikke betaler noe, så lenge pengene ikke brukes. Det påløper først renter når pengene benyttes, og rentene løper kun til beløpet er tilbakebetalt. Det er ingen gebyrer på hverken etablering eller annet.

Sikkerhet på kassekreditt til firma

Det kreves ikke pant i eiendom og verdier for denne kassekreditten. Banken behøver allikevel en eller annen sikkerhet, så man blir gjerne bedt om å stille personlig garanti.

Når du skal sjekke hvor mye du kan få i kassekreditt, logger du inn med Bank id. Dette gjør at du får svar på hvor mye du kan få, veldig raskt. De fleste får et tilbud samme dag eller dagen etter. Pengene er raskt tilgengelige på konto etter avtaleinngåelse.

Et kortsiktig lån

Fordelen med en kassekreditt er at den er kortsiktig, slik at det er enkelt både å bruke og å betale inn penger. Ved langsiktige lån løper det avdrag og renter på hele beløpet hver måned i en avtalt periode, uavhengig av hvordan firmaet går.

Med kassekreditten velger du selv hvor mye du vil betale i avdrag, og du betaler akkurat når det måtte passe for deg. Rentene løper bare på pengene du har tatt i bruk. På den måten får du penger til det du trenger, når du trenger det.

Enkelt og greit.

Sjekk hvor mye du kan få i kassekreditt til ditt firma.

Søk om kassekreditt

Les også om: Ubenyttet kassekreditt

  • Ingen gebyrer, du betaler kun for det du bruker

  • Fleksibel nedbetaling

  • Rente fra 0,79%/måned

Se hvor mye du kan få i kassekreditt

Priseksempel måned: Lånebeløp: 100.000 kroner, varighet 30 dager, månedsrente 0,89%. Kostnad: 1139 kr/totalt: 101.139 kr​.

*Kassekreditt er et produkt fra Aprila Bank