inkassotjenester
Se hvor mye kassekreditt du kan få

Kassekreditt til firma

Fleksibilitet og tilgjengelighet for bedre likviditet

For enhver bedrift er likviditet en nøkkelfaktor for å holde hjulene i gang. Det er ikke uvanlig at bedrifter kan oppleve perioder hvor pengene på kontoen ikke strekker til å dekke alle utgifter. Dette kan være på grunn av forfall på offentlige avgifter, eller behovet for å anskaffe nytt utstyr i starten av et prosjekt. En kassekreditt kan være en god løsning på slike utfordringer.

Fleksibilitet med kassekreditt

En kassekreditt fungerer som et fleksibelt rammelån. En avtalt sum står til enhver tid tilgjengelig på bedriftens konto, og når du ikke behøver pengene, står de bare der på vent uten å koste noe. Dette gir bedriften fleksibilitet og tilgjengelighet på pengene når det trengs.

Samtidig er kassekreditten en kortsiktig låneform som gjør det enkelt både å bruke og å betale inn penger. Ved langsiktige lån løper det avdrag og renter på hele beløpet hver måned i en avtalt periode, uavhengig av hvordan firmaet går. Med en kassekreditt velger bedriften selv hvor mye de vil betale i avdrag, og betaler akkurat når det passer for dem. Rentene løper bare på pengene de har tatt i bruk, noe som gir bedriften bedre kontroll over økonomien.

Sikkerhet på kassekreditt til firma

Selv om det ikke kreves pant i eiendom og verdier for kassekreditten hos vår samarbeidspartner, krever banken vanligvis en form for sikkerhet. Dette kan være en personlig garanti fra bedriftseieren eller annen form for sikkerhet som avtales med banken.

Kassekreditt gjennom Aprila Bank

Aprila Bank er en samarbeidspartner som spesialiserer seg på finansiering til små og mellomstore bedrifter. Deres løsning for kassekreditt gir bedrifter en enkel og kostnadseffektiv måte å få tilgang på ekstra likviditet når det trengs. Banken tar ikke gebyr for etablering eller annet, og det påløper ikke renter før pengene tas i bruk.

Søknadsprosessen er enkel og rask. Ved å logge inn med Bank ID kan bedriften få svar på hvor mye de kan få i kassekreditt svært raskt. De fleste får et tilbud samme dag eller dagen etter. Etter avtaleinngåelse er pengene raskt tilgjengelige på bedriftens konto.

Oppsummering

En kassekreditt er en fleksibel og tilgjengelig finansieringsløsning som gir bedrifter ekstra likviditet når det trengs. Kortsiktig lån uten avdrag og renter på hele beløpet gjør det enkelt både å bruke og å betale inn penger.

Søk om kassekreditt

Les også om: Ubenyttet kassekreditt

  • Fra 199 pr måned

  • Fleksibel nedbetaling

  • Rente fra 0,79%/måned

Se hvor mye du kan få i kassekreditt

Priseksempel måned: Lånebeløp: 100.000 kroner, varighet 30 dager, månedsrente 0,89%. Kostnad: 1139 kr/totalt: 101.139 kr​.

*Kassekreditt er et produkt fra Aprila Bank