inkassotjenester
Se hvor mye kassekreditt du kan få

Ubenyttet Kassekreditt – Ingen kostnader

En ubenyttet kassekreditt er et rammelån du har fått, men ikke benyttet deg av.

Det vil si at pengene står tilgjengelig på konto til du eventuelt får behov for dem. Kassekreditt fungerer slik at dersom du ikke benytter deg av de tilgjengelige midlene, påløper det heller ingen renter. Det er rett og slett bare en likviditetsreserve fra banken.

De aller fleste bedrifter opplever en likviditetsskvis en gang innimellom. Dersom du har en ubenyttet kassekreditt tilgjengelig er denne skvisen ikke noe problem fordi du har penger tilgjengelig til å håndtere den. Du betaler selv tilbake pengene du bruker i ditt eget tempo og slik det passer deg. Det påløper kun renter på pengene du faktisk har brukt.

Hvor mye kassekreditt bør man ha?

Dette spørsmålet er veldig individuelt fra bedrift til bedrift. Små bedrifter har kanskje ikke behov for å ha mer enn 50.000 – 100.000 tilgjengelig, ettersom de ikke har enkeltregninger som overgår dette. For større bedrifter kan det for eksempel være nødvendig å ha opp mot 1.000.000 tilgjengelig, fordi de har større skatte og mva. regninger enn mindre bedrifter.

Behovet må du nesten vurdere selv, men banken vil gjerne hjelpe deg med å vurdere dette. Det er også noen grenser for hvor mye man kan få i kreditt, og beløpene vurderes ut ifra størrelse/omsetning på virksomheten og enkelte andre faktorer. Dette kan du kjapt sjekke selv ved å trykke på knappen her på siden som tar deg til et skjema hvor du legger inn litt informasjon. Dette bruker å ta ca. 3 minutter.

Vår rolle

Bedriftslaan.no er et nettsted for bedriftsfinansiering. Vi er ikke en bank og har ingenting med selve finansieringen å gjøre. Vår rolle er å informere og skape forståelse rundt ulike finansieringsløsninger for små og mellomstore bedrifter, i tillegg til å tilrettelegge for dialog mellom deg og finansinstitusjonen du skal samarbeid med.

Sjekk hva du kan få

Du har alltid tilgengelig likviditet, med ubenyttet kassekreditt

  • Fra 199 pr måned
  • Fleksibel nedbetaling
  • Rente fra 0,79% pr måned
Se hvor mye du kan få i kassekreditt

Priseksempel måned: Lånebeløp: 100.000 kroner, varighet 30 dager, månedsrente 0,89%. månedspris: 199 kr/totalt: 101.089 kr​.

*Kassekreditt er et produkt fra Aprila Bank